Informació sobre l'hora real del Sol

Rellotge
de Sol

Hora Real del Sol, Sortida del Sol, Rellotge de Sol Mòbil, Zona Horària Local, Migdia Solar, Posicionament GPS, Hora D’estiu, Rellotge de Sol en Temps Real, Posta de Sol a Prop Meu

Per obtenir càlculs precisos de l'hora Solar mitjançant aquest rellotge de Sol, assegureu-vos que el vostre navegador i el servei d'ubicació del sistema de posicionament global (GPS) del telèfon mòbil estiguin habilitats, i que JavaScript també estigui habilitat.

Com utilitzar el lloc Hora real del Sol en un dispositiu mòbil! Vídeo de YouTube.

És poc freqüent que l'hora Solar real s'alinei amb la zona horària local, l'hora. Tot i que l'hora local mostra les 12:00 al rellotge, és migdia dins de la zona horària. El hora Solar veritable es determina en funció del sistema de posicionament amb La teva ubicació.

local, però em va posar curiositat per obtenir informació sobre l'hora real del Sol. Aquest interès es va despertar en observar l'ombra ja inclinada projectada pel Sol quan el rellotge marcava les 12:00 hora local.

He cercat àmpliament a Internet utilitzant diverses paraules clau per trobar l'hora Solar correcta. Tot i que els llocs web meteorològics van proporcionar abundant informació sobre les hores de sortida i posta del Sol, no van oferir el que buscava. També em vaig trobar amb algunes aplicacions mòbils, però cap d'elles va proporcionar l'hora Solar real.

Volia conèixer l'hora del Sol real per planificar les activitats a l'aire lliure de manera eficaç, tenint en compte la llum del dia restant fins a la propera posta de Sol. A més, quan viatjava i arribava a una destinació a última hora del vespre, volia determinar la quantitat de temps disponible abans de la sortida del Sol.

Els punts de sortida i posta del Sol canvien diàriament al llarg de l'any al Globe. Les variacions específiques depenen de la ubicació d'un mateix dins del seu propi fus horari, que van de nord a sud i d'est a oest.

Calcular el temps Solar en temps real implica tenir en compte diversos factors, com ara l'hora del rellotge, la posició del Sol i la vostra pròpia posició

És important tenir en compte que la rotació d'un dia a la Terra no és precisament de 24 hores sinó de 23 hores, 56 minuts i 4,09053 segons, que es coneix com a Temps sideral.
La La velocitat de rotació de la Terra a l'equador és d'aproximadament 465,10 metres per segon o aproximadament 1675 km per hora. Com a comparació, un avió normalment vola a uns 900 km per hora.

Aquí és on entra aquest lloc web de l'hora del Sol real. Funciona com a Sol rellotge, disponible tant en versió mòbil com en versió d'escriptori. No obstant això, va més enllà de només dir l'hora en funció del Sol; també proporciona informació sobre el Temps Solar Veritable, fins i tot en absència de llum Solar directa.

Espero que el lloc web de l'hora del Sol real sigui molt útil per planificar les vostres properes activitats abans de la posta de Sol o per organitzar el vostre programa per a la sortida del Sol de demà.

Uniu-vos al grup Hora real del Sol de Facebook per connectar amb altres persones i comparteix les teves pròpies experiències d'observació del Sol.

Per obtenir més informació, visiteu el lloc web de Hora real del Sol per a Facebook on pot trobar una gran quantitat d'informació general.

🌞 El Sol, una meravella atemporal amb un poder sense límits

📖 La posició del Sol Una guia del temps Solar

📍 Posició del Sol

🌝 La Lluna, un company Místic i un fenomen natural

🚀 Revelar les Fases de la Lluna Un viatge a la Lluna

📖 La posició de la Lluna: una guia per entendre el seu significat

📍 Posició de la Lluna

🌎 Rellotge Solar de l'hora Solar Obteniu la vostra hora exacta de Sol a qualsevol lloc del món

El meu Temps per comprendre la importància del temps en un món canviant

📍 Temps Solar Veritable

🕌 Mantingueu-vos connectat amb els temps de pregària a qualsevol lloc amb la nostra pràctica eina

🙏 Propera hora de pregària

🌐 Historial de navegació GPS cap a nous horitzons

🏠 Pàgina D'inici del Temps Real del Sol

🏖️ El Sol i la teva salut

🌦️ El meu lloc de temps local

✍️ Traduccions D'idiomes

💰 Patrocinadors i Donacions

🌍 La nostra calculadora de rellotge de població i món meravellós

🌍 La nostra calculadora de rellotge de població i món meravellós en llengua anglesa

🌞 El Sol en llengua anglesa

📖 Informació de Posició Solar en llengua anglesa

🌝 La Lluna en llengua anglesa

🚀 Revelant les Fases de la Lluna en llengua anglesa

📖 IInformació de Posició de la Lluna en llengua anglesa

🌎 Temps Solar Veritable Rellotge de Sol Mòbil en llengua anglesa

El meu Temps en llengua anglesa

🌐 La vostra ubicació GPS en llengua anglesa

🕌 Mantingueu-vos connectat amb els temps de pregària a qualsevol lloc amb la nostra pràctica eina en llengua anglesa

🏠 Pàgina D'inici del Temps Real del Sol en llengua anglesa

ℹ️ Informació Temps Solar Veritable en llengua anglesa

🏖️ El Sol i la teva salut en llengua anglesa

🌦️ El meu lloc de temps local en llengua anglesa

✍️ Traduccions D'idiomes en llengua anglesa

💰 Patrocinadors i Donacions en llengua anglesa

🥰 Temps de Sol Real Experiència D'usuari en llengua anglesa

🌇 Agafa El Sol en llengua anglesa

Deixa Entrar El Sol

Proveu El Rellotge de Sol en Temps Real
Hora Real del Sol, Sortida del Sol, Rellotge de Sol Mòbil, Zona Horària Local, Migdia Solar, Sistema de posicionament global, Hora D’estiu, Rellotge de Sol en Temps Real, Posta de Sol a Prop Meu

Hora Real del Sol, Sortida del Sol, Rellotge de Sol Mòbil, Zona Horària Local, Migdia Solar, Posicionament Sistema de posicionament global, Hora D’estiu, Rellotge de Sol en Temps Real, Posta de Sol a Prop Meu


Més d’una hora de diferència entre l’hora local i l’hora Solar real, ja que és l’Hora D’estiu.