Information om Sande Soltid

Solur
Sand Soltid, Solnedgang, Solopgang, Mobil Solur, Lokal Tidszone, Sol Middag, GPS-positionering, Sommertid, Realtid Solur, Online Solur

For at opnå nøjagtige Soltidsberegninger ved hjælp af dette Solur, skal du sørge for, at din browser og mobiltelefons Global Positioning System (GPS) placeringstjeneste er aktiveret, og at JavaScript også er aktiveret.

Lokal tid, Min sande Soltid, Breddegrad, Længdegrad, Tid tilbage til Solnedgang, Tid tilbage til Solopgang, Dagslængde, Natlængde, Solur i realtid, Online Solur, Solnedgang nær mig

Sådan bruger du Ægte Soltid-webstedet på en mobilenhed! YouTube-video.

Det er ualmindeligt, at faktisk Soltid stemmer overens med den lokale tidszone, tid. Mens lokal tid viser 12:00 på uret, er det middag inden for tidszonen. Den Sande Soltid bestemmes ud fra positioneringssystemet med din placering.

Idéen til at oprette Ægte Soltid-webstedet fik mig, da jeg rejste til en anden tidszone. Jeg indså, at min mobiltelefons tid automatisk tilpassede sig den lokale tid, men jeg blev nysgerrig efter at få oplysninger om den faktiske Soltid. Denne interesse blev vakt ved at observere den allerede skrå skygge kastet af Solen, da uret viste 12:00 lokal tid.

Jeg søgte grundigt på internettet ved hjælp af forskellige nøgleord for at finde den korrekte Soltid. Selvom vejrhjemmesider gav rigelige oplysninger om Solopgange og Solnedgangstider, tilbød de ikke det, jeg ledte efter. Jeg stødte også på et par mobilapplikationer, men ingen af dem gav den sande Soltid.

Jeg ønskede at kende den sande Soltid for effektivt at kunne planlægge udendørsaktiviteter under hensyntagen til det resterende dagslys indtil næste Solnedgang. Når jeg rejste og ankom til en destination sent på aftenen, ønskede jeg desuden at finde ud af, hvor lang tid der var til rådighed før Solopgang.

Solens op- og nedgangspunkter ændrer sig dagligt hele året rundt på kloden. De specifikke variationer afhænger af ens placering inden for deres egen tidszone, der spænder fra nord til syd og øst til vest.

Beregning af Soltiden i realtid involverer at overveje flere faktorer, herunder urtid, Solposition og din egen position

Det er vigtigt at bemærke, at en dags rotation på Jorden ikke præcist er 24 timer, men snarere 23 timer, 56 minutter og 4,09053 sekunder, kaldet Sidereal time.
Jordens rotation hastigheden ved ækvator er cirka 465,10 meter i sekundet eller cirka 1675 km i timen. Til sammenligning flyver et fly typisk med omkring 900 km i timen.

Det er her denne Ægte Soltid-websted kommer ind i billedet. Det fungerer som en solur, tilgængelig i både mobil- og desktopversioner. Det går dog ud over blot at fortælle tid baseret på Solen; den giver også information om den sande Soltid, selv i fravær af direkte Sollys.

Jeg håber, at du finder webstedet Ægte Soltid meget nyttigt til at planlægge dine kommende aktiviteter før Solnedgang eller til at organisere dit program til morgendagens Solopgang.

Tilmeld dig Ægte Soltid Facebook-gruppen for at komme i kontakt med andre og del dine egne erfaringer med at observere Solen.

For mere information, besøg hjemmesiden Ægte Soltid for Facebook, hvor du kan finde et væld af generel information.

🌞 Solen: Et Tidløst Vidunder med Grænseløs Kraft

📖 Solens position: En guide til Soltid

📍 Solen Position

🌝 Månen: en Mystisk følgesvend og naturligt fænomen

🚀 Afsløring af Månens faser: En rejse til Månen

📖 Måneposition: En guide til at forstå dens betydning

📍 Måneposition

🌎 Soltid Solur: Hvor som helst i verden

Min Tid: At forstå betydningen af tid i en foranderlig verden

📍 Ægte Soltid

🌐 GPS-navigationshistorik til nye horisonter

🏠 Hjemmeside: Ægte Sol- og Månetid

🏖️ Solen og dit helbred

🌦️ Min lokale vejrside

✍️ Globale sprogoversættelser

💰 Sponsorer Og Donationer

🌍 Vores Vidunderlige Verden og befolkningsur-beregner

🌍 Vores Vidunderlige Verden og befolkningsur-beregner på engelsk

🌞 Solen på engelsk

📖 Information om Solens Position på engelsk

🌝 Månen på engelsk

🚀 Afsløring af Månens faser på engelsk

📖 Information om Månepositionen på engelsk

🌎 Sand Soltid Online Solur På Mobil på engelsk

Min Tid på engelsk

🌐 Din GPS-placering på engelsk

🏠 Hjemmeside: Ægte Sol- og Månetid på engelsk

ℹ️ Information om Sand Soltid på engelsk

🏖️ Solen og dit helbred på engelsk

🌦️ Min lokale vejrside på engelsk

✍️ Sprogoversættelser på engelsk

💰 Sponsorer Og Donationer på engelsk

🥰 Sand Soltid Mobil Solur Brugeroplevelse på engelsk

🌇 Fang Solen på engelsk

Lad Solen Skinne

Prøv Soluret i Realtid
Sand Soltid, Solnedgang, Solopgang, Mobil Solur, Lokal Tidszone, Sol Middag, GPS-positionering, Sommertid, Realtid Solur, Online Solur

Sand Soltid, Solnedgang, Solopgang, Mobil Solur, Lokal Tidszone, Sol Middag, GPS-positionering, Sommertid, Realtid Solur, Online Solur


Mere end en times forskel mellem lokal tid Og Sand Soltid pga. Sommertid.