Informatie over echte Zonnetijd

Zonnewijzer
Ware Zonnetijd, Zonsondergang, Zonsopkomst, Mobiele Zonnewijzer, Lokale Tijdzone, Zonnemiddag, GPS-Positionering, Zomertijd, Echte Tijd Zonnewijzer, Online Zonnewijzer

Om nauwkeurige Zonnetijdberekeningen te verkrijgen met behulp van deze Zonnewijzer, moet u ervoor zorgen dat de locatieservice Global Positioning System (GPS) van uw browser en mobiele telefoon is ingeschakeld, en dat JavaScript ook is ingeschakeld.

Lokale tijd, mijn ware Zonnetijd, breedtegraad, lengtegraad, resterende tijd voor zonsondergang, resterende tijd voor zonsopgang, daglengte, nachtlengte, realtime Zonnewijzer, online Zonnewijzer, zonsondergang bij mij in de buurt

De Echte Zonnetijd-site gebruiken op een mobiel apparaat! YouTube-video.

Het is ongebruikelijk dat de werkelijke Zonnetijd overeenkomt met de lokale tijdzone, tijd. Hoewel de lokale tijd 12:00 uur op de klok aangeeft, is dat ook zo middag binnen de tijdzone. De ware Zonnetijd wordt bepaald op basis van het positioneringssysteem met Uw locatie.

Het idee voor het maken van de Echte Zonnetijd-website kwam bij me op toen ik naar een andere tijdzone reisde. Ik realiseerde me dat de tijd van mijn mobiele telefoon automatisch werd aangepast aan de lokale tijd, Maar ik werd nieuwsgierig naar informatie over de werkelijke Zonnetijd. Deze interesse werd gewekt door de reeds schuine schaduw van de Zon te observeren toen de klok 12:00 lokale tijd aangaf.

Ik heb uitgebreid op internet gezocht met verschillende trefwoorden om de juiste Zonnetijd te vinden. Hoewel weerwebsites overvloedige informatie gaven over tijden van zonsopgang en zonsondergang, boden ze niet wat ik zocht. Ik kwam ook een paar mobiele applicaties tegen, Maar geen van hen bood de Ware Zonnetijd.

Ik wilde de ware Zonnetijd weten om buitenactiviteiten effectief te plannen, rekening houdend met het resterende daglicht tot de volgende zonsondergang. Bovendien wilde ik, als ik op reis was en laat in de avond op een bestemming aankwam, de beschikbare tijd vóór zonsopgang vaststellen.

De punten van opkomen en ondergaan van de Zon veranderen het hele jaar door dagelijks over de Globe. De specifieke variaties zijn afhankelijk van iemands locatie binnen hun eigen tijdzone, variërend van noord naar zuid en van oost naar west.

Het berekenen van de real-time Zonnetijd houdt rekening met verschillende factoren, waaronder de kloktijd, de positie van de Zon en uw eigen positie

Het is belangrijk op te merken dat de rotatie van een dag op aarde niet precies 24 uur is, Maar eerder 23 uur, 56 minuten en 4,09053 seconden, waarnaar wordt verwezen als Sidereal tijd.
De rotatiesnelheid van de aarde op de evenaar is ongeveer 465,10 meter per seconden of ongeveer 1675 km per uur. Ter vergelijking: een vliegtuig vliegt doorgaans met een snelheid van ongeveer 900 km per uur.

Hier komt deze Echte Zonnetijd website om de hoek kijken. Het functioneert als een Zon klok, beschikbaar in zowel mobiele als desktopversies. Het gaat echter verder dan alleen het vertellen van de tijd op basis van de Zon; het geeft ook informatie over de ware Zonnetijd, zelfs als er geen direct zonlicht is.

Ik hoop dat u de Echte Zonnetijd-website zeer nuttig vindt voor het plannen van uw komende activiteiten voor zonsondergang of het organiseren van uw programma voor de Zonsopgang van morgen.

Word lid van de Echte Zonnetijd the Facebook-groep om in contact te komen met anderen en deel je eigen ervaringen met het observeren van de Zon.

Ga voor meer informatie naar de Echte Zonnetijd for Facebook-website waar je kan een schat aan algemene informatie vinden.

🌞 De Zon Een Tijdloos Wonder met Grenzeloze Kracht

📖 De positie van de Zon Een gids voor Zonnetijd

📍 Zon Positie

🌝 De Maan: een Mystieke metgezel en natuurverschijnsel

🚀 De Fasen van de Maan onthullen: Een Reis naar de Maan

📖 Maanstand een gids om de betekenis ervan te begrijpen

📍 Maan Positie

🌎 Zonnetijd Zonneklok Krijg overal ter wereld de exacte Zonnetijd

Mijn Tijd: het belang van tijd begrijpen in een veranderende wereld

📍 Echte Zonnetijd

🌐 GPS-navigatiegeschiedenis naar nieuwe horizonten

🏠 Zonnetijd Zonnewijzer Startpagina

🏖️ Zon en uw gezondheid

🌦️ Mijn Lokale Weer-site

✍️ Taalvertalingen

💰 Sponsors en Donaties

🌍 Onze Wondere Eereld en bevolkingsklok calculator

🌍 Onze Wondere Eereld en bevolkingsklok calculator in de Engelse taal

🌞 De Zon in de Engelse taal

📖 Informatie over de Zon Positie in de Engelse taal

🌝 De Maan in de Engelse taal

🚀 Onthulling van de fasen van de Maan in de Engelse taal

📖 Informatie over de Maan Positie in de Engelse taal

🌎 Ware Zonnetijd Echte Tijd Zonnewijzer in de Engelse taal

Mijn Tijd in de Engelse taal

🌐 Uw GPS-locatie in de Engelse taal

🏠 Zonnetijd Zonnewijzer Startpagina in de Engelse taal

ℹ️ Zonnetijd Zonnewijzer Informatie in de Engelse taal

🏖️ Zon en uw gezondheid in de Engelse taal

🌦️ Mijn Lokale Weer-site in de Engelse taal

✍️ Taalvertalingen in de Engelse taal

💰 Sponsors en Donaties in de Engelse taal

🥰 Zonnetijd Mobiele Realtime Zonnewijzer, Gebruikerservaring in de Engelse taal

🌇 Vang de Zon in de Engelse taal

Laat de Zon Schijnen

Probeer de Zonnewijzer In Echte Tijd
Ware Zonnetijd, Zonsondergang, Zonsopkomst, Mobiele Zonnewijzer, Lokale Tijdzone, Zonnemiddag, GPS-Positionering, Zomertijd, Echte Tijd Zonnewijzer, Online Zonnewijzer

Ware Zonnetijd, Zonsondergang, Zonsopkomst, Mobiele Zonnewijzer, Lokale Tijdzone, Zonnemiddag, GPS-Positionering, Zomertijd, Echte Tijd Zonnewijzer, Online Zonnewijzer


Meer dan een uur verschil tussen Lokale Tijd en Ware Zonnetijd, omdat het Zomertijd is.