ηλιακό χρόνο κινητό σε πραγματικό χρόνο ηλιακό ρολόι

ηλιακό χρόνο κινητό σε πραγματικό χρόνο ηλιακό ρολόι

Ηλιακό ρολόι
τοπική ώρα, πραγματικός ηλιακός χρόνος, γεωγραφικό πλάτος, γεωγραφικό μήκος, χρόνος που έμεινε για το ηλιοβασίλεμα, χρόνος για ανατολή, μήκος ημέρας, μήκος νύχτας

Έχουμε δημιουργήσει ένα νέο είδος ηλιακού ρολογιού σε πραγματικό χρόνο, σας δίνει ένα μοναδικό εξατομικευμένο ηλιακό χρόνο,
το Hλιακό ρολόι λειτουργεί σε όλο τον κόσμο με ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο στο κινητό σας τηλέφωνο και σε έναν υπολογιστή εάν οι ρυθμίσεις θέσης GPS είναι ενεργοποιημένες.

Είναι πολύ σπάνιο ότι ο πραγματικός ηλιακός χρόνος και ο τοπικός χρόνος ζώνης ώρας είναι ακριβώς ίδιοι.
Αυτό το Nλιακό ρολόι πραγματικού χρόνου σας δίνει πραγματικό ηλιακό χρόνο μετά το ηλιοβασίλεμα τη νύχτα.

πραγματικό ηλιακό ρολόι, αληθινή ηλιακή ώρα και χρονομέτρηση αντίστροφης μέτρησης έως την ανατολή και το ηλιοβασίλεμα σε αυτή την ιστοσελίδα - πραγματικός ηλιακός χρόνος

Πλεονεκτήματα με αυτό το σε απευθείας σύνδεση ηλιακό ρολόι σε πραγματικό χρόνο:

Προσωπικό πτήσης: όταν φτάσετε στη νέα ζώνη ώρας την ημέρα ή τη νύχτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το χρονοδιακόπτη ηλιακού ρολογιού για να ελέγξετε πόσο χρόνο έχει μείνει στο επόμενο ηλιοβασίλεμα ή ανατολή.
Μπορείτε επίσης να δείτε πόσο θα είναι η νύχτα ή η μέρα και αυτό σας βοηθά να προγραμματίσετε το πρόγραμμα ύπνου σας μέχρι την επόμενη πτήση.

Οι τουρίστες: με αυτό το ηλιακό ρολόι πραγματικού χρόνου είναι εύκολο να ελέγξετε την τοπική ώρα και τον αληθινό ηλιακό χρόνο εάν θέλετε να κάνετε ηλιοθεραπεία,
να προστατεύσετε τον εαυτό σας ή τα παιδιά από τις υπεριώδεις ακτίνες και το ηλιακό έγκαυμα κατά τη διάρκεια της ηλιοφάνειας του ηλιακού μεσημεριού.

Φωτογράφοι: Με αυτόν τον ηλιακό χρόνο, μπορείτε να προβλέψετε πότε πρέπει να βρίσκεστε στο σωστό μέρος για να πάρετε τις καλύτερες φωτογραφίες του ήλιου, του ηλιοβασιλέματος και της ανατολής.

Ψαράς: Τα ψάρια συνήθως τρώνε καλύτερα κατά την ανατολή και το ηλιοβασίλεμα, με αυτό το πραγματικό ηλιακό χρονοδιακόπτη μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι θα είστε στη σωστή θέση όταν τα ψάρια τρώνε.

Περιπλανώμενοι: Μπορείτε να δείτε πόσο χρόνο έχει μείνει μέχρι το ηλιοβασίλεμα, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι έχετε φτάσει στο σπίτι ασφαλές πριν από το σκοτάδι.

Κυνηγοί: Τα ζώα κινούνται περισσότερο στο σούρουπο και την αυγή, κατά την ανατολή και το ηλιοβασίλεμα.

Εραστές: Μπορείτε να πάρετε το αγαπημένο σας πρόσωπο για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα και με αυτό το πραγματικό ηλιακό ρολόι μπορείτε να ελέγξετε πόσα έχετε πάρει το χρόνο για να το ηλιοβασίλεμα.

Θρησκείες: Σε πολλές θρησκείες είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πότε ο ήλιος πραγματικά ανεβαίνει ή ρυθμίζει, λόγω των χρόνων προσευχής και νηστείας.

Για την ανθρωπότητα: Αυτό το ηλιακό ρολόι σε πραγματικό χρόνο επιτρέπει σε όλους τους ανθρώπους στα νότια ή βόρεια μέρη του πλανήτη να ελέγχουν το μήκος της ημέρας και της νύχτας καθώς διαφέρουν καθημερινά καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.
Για τις χώρες με θερινή ώρα, υπάρχει διαφορά πάνω από μία ώρα μεταξύ της τοπικής ώρας και της πραγματικής ηλιακής ώρας.

Δοκιμάστε το ηλιακό ρολόι σε πραγματικό χρόνο

ηλιακό χρόνο κινητό πραγματικό χρόνο ηλιακό ρολόι πληροφορίες

Γλωσσικές μεταφράσεις και ειδοποιήσεις σφαλμάτων!

ηλιακό χρόνο κινητό ηλιακό ρολόι σε πραγματικό χρόνο, εμπειρία χρήστη

ηλιακό χρόνο κινητό ηλιακό ρολόι πραγματικού χρόνου, αρχική σελίδα

Ασε τον ήλιο να λάμπει

Δοκιμάστε το ηλιακό ρολόι σε πραγματικό χρόνο
τοπική ώρα, πραγματικός ηλιακός χρόνος, γεωγραφικό πλάτος, γεωγραφικό μήκος, χρόνος που έμεινε για το ηλιοβασίλεμα, χρόνος για ανατολή, μήκος ημέρας, μήκος νύχτας

Περισσότερες από μία ώρα διαφορά μεταξύ της τοπικής ώρας και της πραγματικής ηλιακής ώρας, επειδή η θερινή ώρα.