Спонзори и донации

Во овие несигурни и постојано променливи времиња, важноста на веродостојните информации не може да се потцени. Затоа ви нудиме вистински сончев часовник, веб-локација каде што можете лесно да го проверите вашето вистинско сончево време, претстојното изгрејсонце и зајдисонце, па дури и да ја истражите прецизната форма и положба на Месечината.

Нашата страница привлекува разновидна публика од целиот свет, сите кои имаат заедничка ценење за убавината на Сонцето и Месечината.

Спонзори

Активно бараме компании да ја спонзорираат нашата веб-страница за вистинско сончево време, фокусирана околу Сонцето и Месечината. Како спонзор, рекламата на вашата компанија ќе биде видно прикажана заедно со Вистинското сончево време, Позиција на сонцето и бројачи на Позиција на Месечината. Можеме дури и да го претставиме слоганот на вашата компанија на 132 различни јазици, максимизирајќи ја изложеноста на вашиот бренд.

Испратете ни е-пошта: info (at) realsuntime.com

Донации

Донациите се исто така многу ценети, бидејќи придонесуваат за одржување на оваа веб-локација, ги поддржуваат нашите мали бизнис операции и финансираат понатамошен развој за иднината.

Додека Сонцето и Месечината се универзални феномени, секој од нас го доживува своето уникатно Сончево време и позиција на Месечината врз основа на нашата локација на земјината топка.

Придружете се на Реално сонце на групата на Фејсбук за да се поврзете со други и споделете ги вашите сопствени искуства од набљудувањето на Сонцето.

За повеќе информации, посетете ја Вистинското сонце време за Facebook каде што може да најде многу општи информации.

🌞 Сонцето безвременско чудо со безгранична моќ

📖 Позицијата на сонцето Водич за сончево време

📍 Позиција на сонцето

🌝 Месечината мистичен придружник и природен феномен

🚀 Откривање на фазите на Месечината Патување до Месечината

📖 Позицијата на месечината водич за разбирање на нејзиното значење

📍 Позиција на Месечината

🌎 Сончев часовник Добијте го точното сончево време насекаде во светот

Моето време Разбирање на важноста на времето во светот што се менува

📍 Вистинско сончево време

🌐 ГПС: Историја на навигација до Нови хоризонти

🏠 Почетна страница за сончев часовник

ℹ️ Информации за сончев часовник

🏖️ Сонцето и вашето здравје

🌦️ Мојата локална метеоролошка страница

✍️ Јазични преводи

🌍 Нашиот калкулатор за часовник на чудесен свет и популација

🌍 Нашиот калкулатор за часовник на чудесен свет и популација на англиски

🌞 Сонцето на англиски

📖 Позиција на сонцето Информации на англиски

🌝 Месечината на англиски

🚀 Откривање на фазите на Месечината на англиски

📖 Позиција на Месечината Информации на англиски

🌎 Мобилен сончев часовник за соларно време онлајн на англиски

Моето Bреме на англиски

🌐 Вашата ГПС локација на англиски

🏠 Почетна страница за сончев часовник на англиски

ℹ️ Информации за сончев часовник на англиски

🏖️ Сонцето и вашето здравје на англиски

🌦️ Мојата локална метеоролошка страница на англиски

✍️ Јазични преводи на англиски

💰 Спонзори и донации на англиски

🥰 Вистинско сонце време Корисничко искуство на англиски

🌇 Фати го сонцето на англиски

Нека грее сонце

Пробајте го сончевиот часовник во реално време
Вистинско сонце време, Вистинско сончево време, Зајдисонце, изгрејсонце, мобилен сончев часовник, локална временска зона, соларно пладне, позиционирање на системот за глобално позиционирање, летно сметање на времето, сончев часовник во реално време, зајдисонце во моја близина

Вистинско сонце време, Вистинско сончево време, Зајдисонце, изгрејсонце, мобилен сончев часовник, локална временска зона, соларно пладне, позиционирање на системот за глобално позиционирање, летно сметање на времето, сончев часовник во реално време, зајдисонце во моја близина


Повеќе од еден час разлика помеѓу локално време и Вистинско сончево време поради летното сметање на времето.