ℹ️ Informasjon om sann Soltid

🌅 Solur idé

Velkommen til Real Sun Time-nettstedet! Verktøyet vårt gir nøyaktig soltid i henhold til GPS-posisjonen din og hjelper deg med å planlegge dagen i henhold til solens rytme. Sørg for at GPS-posisjonstjenestene til nettleseren og mobiltelefonen din er aktivert. Den faktiske soltiden er ofte forskjellig fra tiden i din lokale tidssone, ettersom den bestemmes av posisjonen din.

📱 Slik bruker du

🌍 Bakgrunn

Jeg kom på ideen til dette nettstedet mens jeg reiste til en annen tidssone. Jeg la merke til at den lokale tiden ikke samsvarte med den faktiske soltiden, noe som vekket interessen min for å lage dette verktøyet.

Jeg søkte mye på internett med forskjellige søkeord for å finne riktig soltid. Mens værnettstedene ga mye informasjon om tider for soloppgang og solnedgang, ga de ikke det jeg lette etter. Jeg kom også over noen mobilapper, men ingen av dem oppga den faktiske tiden for solen.

Jeg ville vite den sanne soltiden slik at jeg kunne:

Dette behovet førte til utviklingen av nettstedet "Real Sun Time", som gir den nøyaktige soltiden uavhengig av tidssone eller sesong.

⚙️ Slik fungerer det

Nettstedet "Real Sun Time" fungerer som et digitalt solur. Den beregner soltiden ved å ta hensyn til flere faktorer:

Mer informasjon

💡 Visste du det?

Jordens rotasjonshastighet ved ekvator er omtrent 465,10 meter per sekund, som er omtrent 1675 km/t. Dette er nesten dobbelt så raskt som et vanlig fly!

Prøv Soluret i Sanntid
Sann Soltid, Solnedgang, Soloppgang, Mobil Solur, Lokal Tidssone, GPS-Posisjonering, Sommertid, Solur

Sann Soltid, Solnedgang, Soloppgang, Mobil Solur, Lokal Tidssone, GPS-Posisjonering, Sommertid, Solur


Mer enn en times forskjell mellom Lokal Tid og Sann Soltid fordi Sommertid.

Sprogmuligheder

Links på denne side