Tietoja todellisesta auringon ajasta

Aurinkokello
Aurinkokello, Aurinkoaika, Paikallinen Aika, Todellinen Aurinkoaikani, Leveysaste, Pituusaste, Aikaa Jäljellä Auringonlaskuun, Aikaa Jäljellä Auringonnousuun, Päivän pituus, Yön pituus

Saadaksesi tarkat aurinkoaikalaskelmat tätä aurinkokelloa käyttämällä, varmista, että selaimesi ja matkapuhelimesi GPS-paikannuspalvelu ovat käytössä ja JavaScript on myös käytössä.

Paikallinen aika, todellinen aurinkoaikani, leveysaste, pituusaste, auringonlaskuun jäljellä oleva aika, auringonnousuun jäljellä oleva aika, päivän pituus, yön pituus, reaaliaikainen aurinkokello, online-aurinkokello, auringonlasku lähellä minua

Kuinka käyttää Todellinen Aurinkoaika -sivustoa mobiililaitteella! YouTube video.

On harvinaista, että todellinen aurinkoaika on linjassa paikallisen aikavyöhykkeen ajan kanssa. Vaikka paikallinen aika näyttää kellossa 12:00, se on Keskipäivä aikavyöhykkeen sisällä. Todellinen Aurinkoaika määräytyy sijaintisi paikannusjärjestelmän perusteella.

Idea tähän Todellinen Aurinko, Aurinkoaika -verkkosivuston luomisesta tuli minulle, kun matkustin eri aikavyöhykkeelle. Tajusin, että matkapuhelimeni aika mukautui automaattisesti paikalliseen aikaan, mutta kiinnostuin saamaan tietoa todellisesta auringon ajasta. Kiinnostuksen herätti tarkkailemalla Auringon jo ennestään vinoa varjoa, kun kello näytti 12:00 paikallista aikaa.

Etsin laajasti Internetistä eri avainsanoja löytääkseni oikean aurinkoajan. Vaikka sääsivustot tarjosivat runsaasti tietoa auringonnousun ja auringonlaskun ajoista, ne eivät tarjonneet sitä, mitä etsin. Törmäsin myös muutamaan mobiilisovellukseen, mutta mikään niistä ei tarjonnut todellista auringon -aikaa.

Halusin tietää todellisen aurinkoajan voidakseni suunnitella ulkoilua tehokkaasti ottaen huomioon jäljellä oleva päivänvalo seuraavaan auringonlaskuun. Lisäksi matkustaessani ja saapuessani määränpäähän myöhään illalla halusin varmistaa, kuinka paljon aikaa on jäljellä ennen auringonnousua.

Auringon nousu- ja laskupisteet vaihtuvat päivittäin ympäri vuoden ympäri maailmaa. Erityiset vaihtelut riippuvat henkilön sijainnista omalla aikavyöhykkeellä, joka vaihtelee pohjoisesta etelään ja idästä länteen.

Reaaliaikaisen aurinkoajan laskemiseen liittyy useita tekijöitä, kuten kelloaika, auringon sijainti ja oma sijaintisi.

On tärkeää huomata, että päivän kierto maan päällä ei ole täsmälleen 24 tuntia, vaan pikemminkin 23 tuntia, 56 minuuttia ja 4,09053 sekuntia, jota kutsutaan sidereaaliajaksi. Maan pyörimisnopeus päiväntasaajalla on noin 465,10 metriä sekunnissa eli noin 1675 km/h. Vertailun vuoksi lentokone lentää tyypillisesti noin 900 km tunnissa.

Tässä tulee Todellinen Aurinkoaika -verkkosivusto käyttöön. Se toimii aurinkokellona, joka on saatavilla sekä mobiili- että työpöytäversiona. Se menee kuitenkin pidemmälle kuin vain ajan kertominen Auringon perusteella; se tarjoaa myös tietoa todellisesta aurinkoajasta, jopa ilman suoraa auringonvaloa.

Toivon, että Todellinen Aurinkoaika -sivusto on sinulle erittäin hyödyllinen suunniteltaessasi tulevia aktiviteettejasi ennen auringonlaskua tai järjestäessäsi ohjelmaa huomista auringonnousua varten.

Liity Todellinen Aurinkoaika Facebook-ryhmään. niin voit olla yhteydessä muihin ja jakaa omia kokemuksiasi Auringon havainnoinnista.

Lisätietoja saat Todellinen Aurinkoaika Facebook-sivustolta, josta löydät runsaasti yleistä tietoa.

🌞 Aurinko: ajaton ihme rajattomalla voimalla

📖 Auringon sijainti: opas aurinkoaikaan

📍 Auringon Sijainti

🌝 Kuu: mystinen seuralainen ja luonnonilmiö

🚀 Kuun vaiheiden paljastaminen: Matka kuuhun

📖 Kuun Sijainti: opas sen merkityksen ymmärtämiseen

📍 Kuun Sijainti

🌎 Aurinkokello: Hanki tarkka aurinkoaikasi kaikkialla maailmassa

Minun aikani: Ajan merkityksen ymmärtäminen muuttuvassa maailmassa

📍 Todellinen Aurinkoaika

🌐 GPS: Navigointihistoria uusiin horisonteihin. Tutustu Voimaan!

🏠 Kotisivu: Todellinen auringon ja kuun aika

🏖️ Aurinko ja terveytesi

🌦️ Oma paikallinen sää sivusto

✍️ Maailmanlaajuiset käännökset

💰 Sponsorit ja Lahjoitukset

🌍 Ihmeellinen Maailmamme ja Väestökellomme

🌍 Ihmeellinen Maailmamme ja Väestökellomme englanniksi

🌞 Aurinko englanniksi

📖 Auringon sijainti: englanniksi

🌝 Kuu: englanniksi

🚀 Kuun vaiheiden paljastaminen englanniksi

📖 Kuun Sijainti: englanniksi

🌎 Aurinkokello: englanniksi

Minun aikani: englanniksi

🌐 GPS-sijaintisi englanniksi

🏠 Kotisivu: englanniksi

ℹ️ Tietoja todellisesta auringon ajasta englanniksi

🏖️ Aurinko ja terveytesi englanniksi

🌦️ Oma paikallinen sää sivusto englanniksi

✍️ Kielen Käännökset englanniksi

💰 Sponsorit ja Lahjoitukset englanniksi

🥰 Todellinen Aurinkoaika Aurinkokellon Käyttäjäkokemukset englanniksi

🌇 Vangitse Aurinko englanniksi

Anna Auringon Loistaa

Kokeile Aurinkokelloa Reaaliajassa
Aurinkokello, Aurinkoaika, Paikallinen Aika, Todellinen Aurinkoaikani, Leveysaste, Pituusaste, Aikaa Jäljellä Auringonlaskuun, Aikaa Jäljellä Auringonnousuun, Päivän pituus, Yön pituus

Aurinkokello, Aurinkoaika, Paikallinen Aika, Todellinen Aurinkoaikani, Leveysaste, Pituusaste, Aikaa Jäljellä Auringonlaskuun, Aikaa Jäljellä Auringonnousuun, Päivän pituus, Yön pituus


Yli tunnin ero Paikallisen Ajan ja Todellisen Aurinkoajan välillä, koska Kesäaika.