☀️ Information om Sann Soltid

🌅 Solursidé

Välkommen till Real Sun Time-webbplatsen! Vårt verktyg ger exakt soltid enligt din GPS-position och hjälper dig att planera din dag enligt solens rytm. Se till att GPS-platstjänsterna för din webbläsare och mobiltelefon är aktiverade. Den faktiska soltiden skiljer sig ofta från tiden i din lokala tidszon, eftersom den bestäms av din plats.

📱 Hur man använder

🌍 Bakgrund

Jag kom på idén till den här webbplatsen när jag reste till en annan tidszon. Jag märkte att den lokala tiden inte motsvarade den faktiska soltiden, vilket väckte mitt intresse för att skapa det här verktyget.

Jag sökte mycket på internet med olika nyckelord för att hitta rätt soltid. Medan väderwebbplatserna gav massor av information om tider för soluppgång och solnedgång, gav de inte det jag letade efter. Jag stötte också på några mobilappar, men ingen av dem gav den faktiska tiden för solen.

Jag ville veta den sanna soltiden så att jag kunde:

Detta behov ledde till utvecklingen av webbplatsen "Real Sun Time", som ger den exakta soltiden oavsett tidszon eller årstid.

⚙️ Så fungerar det

Webbplatsen "Real Sun Time" fungerar som ett digitalt solur. Den beräknar soltiden med hänsyn till flera faktorer:

🔍 Mer information

💡 Visste du?

Jordens rotationshastighet vid ekvatorn är cirka 465,10 meter per sekund, vilket är cirka 1675 km/h. Detta är nästan dubbelt så snabbt som ett vanligt flygplan!

Prova Soluret I Realtid
Soltid, Solklocka, Lokal tid, Min Sanna Soltid, Latitud, Longitud, Tid kvar för Solnedgång, Tid kvar för Soluppgång, Dagslängd, Nattlängd, Solur i realtid, Onlinesolur

Soltid, Solklocka, Lokal tid, Min Sanna Soltid, Latitud, Longitud, Tid kvar för Solnedgång, Tid kvar för Soluppgång, Dagslängd, Nattlängd, Solur i realtid, Onlinesolur


Mer än en timmes skillnad mellan Lokal Tid och Sann Soltid eftersom Sommartid.

Språkalternativ

Länkar på denna sida