Cadranul Solar sau Ceasul Solar

Cadranul Solar sau Ceasul Solar

Ceas Solar
ora locală, adevăratul meu timp solar, latitudinea, longitudinea, timpul rămas pentru apusul soarelui, timpul rămas pentru răsărit, lungimea zilei, lungimea nopții

Am construit un nou Ceas Solar, vă oferă un timp solar unic personalizat,
Ceas Solar funcționează în toată lumea cu un browser de internet pe telefonul mobil și un computer dacă setările de poziționare GPS sunt activate.

Este foarte rar ca adevăratul timp solar și ora dvs. locală să fie exact aceeași.
Acest timp real de soare vă oferă adevărat timp solar după apusul soarelui.

Timp real de soare, timp solar real și contorizare inversă pentru răsărit și apus pe acest site web - Timpul Solar adevărat.

Beneficii cu acest Solar Ceas:

Personal de zbor: Când ajungeți în noul fus orar în timpul zilei sau noaptea, puteți utiliza acest cronometru de soare pentru a verifica cât timp mai rămâne la următorul apus sau răsărit.
De asemenea, puteți vedea cât de lungă va fi noaptea sau ziua și acest lucru vă ajută să vă planificați programul de somn până la următorul zbor.

Turiști: Cu această Ceas Solar de timp real, este ușor să verificați ora locală și ora solară adevărată dacă doriți să faceți soare,
ă vă protejați sau copiii de razele UV și arsurile solare în timpul soarelui de amiază.

Fotografi: Cu acest adevărat timp solar, cronometru puteți prezice când să fiți în locul potrivit pentru a obține cele mai bune fotografii ale soarelui, apusului și răsăritului.

Pescarul: Peștele mănâncă de obicei cel mai bine la răsărit și la apus, Cu acest adevărat cronometru solar vă puteți asigura că veți fi la locul potrivit când peștele mănâncă.

Rătăcitori: Puteți vedea cât timp mai rămâne până la apusul soarelui, astfel încât să vă asigurați să ajungeți în siguranță acasă înainte de întuneric.

Vânători: Animalele se mișcă cel mai mult la amurg și în zori, în timpul răsăritului și apusului.

Îndrăgostiți: Puteți lua persoana iubită să se bucure de apusul soarelui și, în acest timp real, puteți verifica cât ați mai rămas timp pentru apusul soarelui.

Religii: În multe religii este foarte important să știm când este răsăritul sau soarele cu adevărat, din cauza vremurilor de rugăciune și post.

Pentru omenire: Acest solar solar Ceas în timp real permite tuturor oamenilor din sudul sau nordul globului să verifice lungimile de zi și de noapte, deoarece acestea variază de la o zi la alta pe tot parcursul anului.
Pentru țările cu ora de vară, există o diferență de peste o oră între ora locală și ora solară adevărată.

Incearca Ceas Solar in timp real

Cadranul Solar sau Ceasul Solar info

Traduceri lingvistice și notificări de eroare!

Cadranul Solar sau Ceasul Solar experiența utilizatorului

Cadranul Solar sau Ceasul Solar pagina principala

Să strălucească soarele

Incearca Ceas Solar in timp real
ora locală, adevăratul meu timp solar, latitudinea, longitudinea, timpul rămas pentru apusul soarelui, timpul rămas pentru răsărit, lungimea zilei, lungimea nopții

Peste o oră diferență între ora locală și ora solară adevărată, deoarece timpul de vară.