Informații despre ora reală a soarelui

Ceas Solar
Ora Soarelui, ceasul Soarelui, ora locală, adevăratul meu Timp Solar, latitudinea, longitudinea, timpul rămas pentru apusul Soarelui, timpul rămas pentru răsărit, lungimea zilei, lungimea nopții

Pentru a obține calcule precise ale orei Solare folosind acest cadran Solar, vă rugăm să vă asigurați că browserul și serviciul de localizare a sistemului de poziționare globală (GPS) al telefonului mobil sunt activate și că JavaScript este activat, de asemenea.

Ora locală, Ora mea Solară adevărată, Latitudine, Longitudine, Timp rămas pentru apus, Timp rămas pentru răsărit, Durata zilei, Lungimea nopții, Cadran Solar în timp real, Cadran Solar online, apus lângă mine

Cum se utilizează site în timpul Soarelui real pe un dispozitiv mobil! video YouTube.

Ceas de Soare, Ora reală a Soarelui și cronometru pentru apus și răsărit pe acest site - Ora Reală a Soarelui

Este neobișnuit ca ora Solară reală să se alinieze cu fusul orar local, ora. În timp ce ora locală arată ora 12:00 pe ceas, este amiază în cadrul fusului orar. Timpul Solar adevărat este determinat pe baza sistemului de poziționare cu locația dvs.

Ideea de a crea site-ul Ora reală a Soarelui mi-a venit când am călătorit într-un alt fus orar. Mi-am dat seama că ora telefonului meu mobil se ajusta automat la ora locală, dar am devenit curios să obțin informații despre ora reală a Soarelui. Acest interes a fost stârnit de observarea umbrei deja înclinate aruncate de Soare când ceasul arăta ora locală 12:00.

Am căutat pe internet folosind diverse cuvinte cheie pentru a găsi ora Solară corectă. Deși site-urile meteo au oferit informații abundente despre orele răsăritului și apusului, nu au oferit ceea ce căutam. De asemenea, am dat peste câteva aplicații mobile, dar niciuna nu a oferit ora Solară adevărată.

Mi-am dorit să cunosc adevărata Ora Soarelui pentru a planifica activitățile în aer liber în mod eficient, ținând cont de lumina rămasă până la următorul apus. În plus, când călătoresc și sosesc la o destinație seara târziu, am vrut să aflu timpul disponibil înainte de răsărit.

Punctele de răsărit și apus ale Soarelui se schimbă zilnic pe parcursul anului pe Globe. Variațiile specifice depind de locația cuiva în propriul fus orar, variind de la nord la sud și de la est la vest.

Calculul timpului Solar în timp real implică luarea în considerare a mai multor factori, inclusiv ora ceasului, poziția Soarelui și propria dvs. poziție

Este important să rețineți că rotația unei zile pe Pământ nu este exact de 24 de ore, ci mai degrabă de 23 de ore, 56 de minute și 4,09053 secunde, denumite Timp sideral.
Viteza de rotație a Pământului la Ecuator este de aproximativ 465,10 metri pe secundă sau aproximativ 1675 km pe oră. Pentru comparație, un avion zboară de obicei cu aproximativ 900 km pe oră.

Aici intervine acest site web Ora reală a Soarelui. Funcționează ca Soare ceas, disponibil atât în versiunea mobilă, cât și în versiunea desktop. Cu toate acestea, depășește doar a spune timpul pe baza Soarelui; oferă, de asemenea, informații despre timpul Solar adevărat, chiar și în absența luminii directe a soarelui.

Sper că veți găsi site-ul Ora reală a Soarelui foarte util pentru a vă planifica activitățile viitoare înainte de apus sau pentru a vă organiza programul pentru răsăritul de mâine.

Alăturați-vă grupului Ora reală a Soarelui pe Facebook pentru a intra în legătură cu alții și împărtășește-ți propriile experiențe de observare a Soarelui.

Pentru mai multe informații, accesați site-ul web Ora reală a Soarelui pentru Facebook, unde pot găsi o mulțime de

🌞 Soarele, o minune atemporală cu putere nemărginită

📖 Poziția Soarelui Un ghid pentru timpul Solar

📍 Poziția Soarelui

🌝 Luna, un însoțitor Mistic și un fenomen natural

🚀 Dezvăluirea Fazelor Lunii: o călătorie pe Lună

📖 Poziția Lunii Un ghid pentru înțelegerea semnificației acesteia

📍 Poziția Lunii

🌎 Ora Solară Ceasul Soarelui Obțineți ora exactă a Soarelui oriunde în lume

Timpul Meu Înțeleg importanța timpului într-o lume în schimbare

📍 Adevărat Timp Solar

🌐 Istoricul navigației GPS către noi orizonturi. Descoperă puterea!

🏠 Pagina Principală a Ceasului Solar

🏖️ Soarele și sănătatea ta

🌦️ Site-ul meu local de vreme

✍️ Traduceri de Limbi

💰 Sponsori și Donații

🌍 Lumea noastră minunată și calculatorul cu ceasul populației

🌍 Lumea noastră minunată și calculatorul cu ceasul populației în limba engleză

🌞 Soarele în limba engleză

📖 Informații Despre Poziția Soarelui în limba engleză

🌝 Luna în limba engleză

🚀 Dezvăluirea Fazelor Lunii în limba engleză

📖 Informații Despre Poziția Lunii eîn limba engleză

🌎 Cadran Solar Adevărata Oră Solară în limba engleză

Timpul Meu în limba engleză

🌐 Locația dvs. GPS în limba engleză

🏠 Pagina Principală a Ceasului Solar în limba engleză

ℹ️ Informații Despre Cadranul Solar în limba engleză

🏖️ Soarele și sănătatea ta în limba engleză

🌦️ Site-ul meu local de vreme în limba engleză

✍️ Traduceri de Limbi în limba engleză

💰 Sponsori și Donații în limba engleză

🥰 Cadranul Solar Sau Ceasul Solar Experiența Utilizatorului în limba engleză

🌇 Prinde Soarele în limba engleză

Să Strălucească Soarele

Incearca Ceas Solar in Timp Real
Ora Solara Adevarata, Apusul Soarelui, Rasaritul Soarelui, Solare Mobila, Zona Orala Locala, Pranz Solar, Pozitionare Sistem de Poziționare Globală, Ora de Vara, Ore de Soare in Timp Real, Reparatie Online, Ceas Solar

Ora Solara Adevarata, Apusul Soarelui, Rasaritul Soarelui, Solare Mobila, Zona Orala Locala, Pranz Solar, Pozitionare Sistem de Poziționare Globală, Ora de Vara, Ore de Soare in Timp Real, Reparatie Online, Ceas Solar