Dielli një mrekulli e përjetshme me fuqi të pakufishme

Dielli, Kohët e lutjes, Kohët e agjërimit, Dielli i mesnatës, Pozicioni i Diellit, Energjia Diellore, Ora e Diellit, Ora Diellore, Perendimi tjetër, Agimi tjetër, Adhurimi i Diellit, Në cilën orë lind dielli dhe në çfarë ore perëndon Dielli

Dielli ka lindur për më shumë se katër miliardë vjet e gjysmë dhe do të vazhdojë të lindë nesër. Gjatë historisë, njerëzit janë magjepsur dhe frymëzuar nga Dielli, i cili ka një ndikim të thellë në Tokë dhe banorët e saj.

Një nga kontributet më domethënëse të Diellit është roli i tij në aftësimin e bimëve për të prodhuar oksigjenin që ne thithim çdo ditë. Për më tepër, energjia diellore ka një potencial të jashtëzakonshëm në Tokë, pasi gjeneron një prodhim energjie gati 8000 herë më të madh se konsumi ynë.

Dielli mban një vend nderimi në fe dhe kultura të ndryshme në mbarë botën. Kur e shijoni në moderim, ka efekte të dobishme si në mendje ashtu edhe në trup, duke promovuar një shëndet të mirë.

Gjatë verës në pjesët veriore dhe jugore të globit, ndodh një fenomen natyror magjepsës i quajtur Dielli i Mesnatës. Ky fenomen bën që Dielli të mos perëndojë deri në tre muaj gjatë verës, ndërsa në dimër, ai mbetet jashtë shikimit për një kohëzgjatje të ngjashme.

Falë teknologjisë moderne, ne tani mund të llogarisim dhe shfaqim pozicionin e saktë të Diellit, edhe kur ai nuk është i dukshëm. Në këto faqe mund të gjurmoni pozicionin e Diellit dhe të zbuloni se sa kohë ka mbetur deri në lindjen ose perëndimin e diellit tjetër.

Për më tepër, ju mund të keni akses në informacione për kohët specifike të lindjes dhe perëndimit të diellit, të cilat kanë një rëndësi të madhe në shumë fe, duke përfshirë kohët e namazit dhe agjërimit.

Për të përcaktuar pozicionin e saktë të Diellit, duhet të merren parasysh faktorë të ndryshëm si koha dhe vendndodhja juaj gjeografike.

Dielli e pasuron jetën tonë në shumë mënyra, duke siguruar dritë, energji dhe gëzim të bollshëm.
Mund të lexoni më shumë rreth Dielli Nga faqet e Wikipedia.

📖 Pozicioni i diellit Një udhëzues për kohën diellore

📍 Pozicioni i Diellit

🌝 Hëna një shoqërues Mistik dhe fenomen natyror

🚀 Zbulimi i Fazave të Hënës Një udhëtim në Hënë

📖 Pozicioni i Hënës Një udhëzues për të kuptuar rëndësinë e saj

📍 Pozicioni i Hënës

🌎 Ora diellore me orën diellore Merrni kohën tuaj të saktë të diellit kudo në botë

Koha ime për të kuptuar rëndësinë e kohës në një botë në ndryshim

📍 Koha e Vërtetë Diellore

🕌 Qëndroni të lidhur me kohët e lutjes kudo me mjetin tonë të përshtatshë

🙏 Koha tjetër e namazit

🌐 GPS: Historia e navigimit në horizonte të reja

🏠 Faqja Kryesore e Orës Diellore

ℹ️ Informacioni i Orës Diellore

🏖️ Dielli dhe shëndeti juaj

🌦️ Faqja ime lokale e motit

✍️ Përkthime Gjuhësore

💰 Sponsorët dhe Donacionet

🌍 Llogaritësi ynë i orës së botës së mrekullueshme dhe popullsisër

🌍 Llogaritësi ynë i orës së botës së mrekullueshme dhe popullsisë në Anglisht

🌞 Dielli në Anglisht

📖 Pozicioni i Diellit informacion në Anglisht

🌝 Hena në Anglisht

🚀 Zbulimi i Fazave të Hënës në Anglisht

📖 Pozicioni i Hënës Informacion në Anglisht

🌎 Koha Diellore Orë diellore Celulare në Internet në Anglisht

Koha ime në Anglisht

🌐 Vendndodhja juaj GPS në Anglisht

🕌 Qëndroni të lidhur me kohët e lutjes kudo me mjetin tonë të përshtatshëm në Anglisht

🏠 Faqja Kryesore e Orës Diellore në Anglisht

ℹ️ Informacioni i Orës Diellore në Anglisht

🏖️ Dielli dhe shëndeti juaj në Anglisht

🌦️ Faqja ime lokale e motit në Anglisht

✍️ Përkthime Gjuhësore në Anglisht

💰 Sponsorët dhe Donacionet në Anglisht

🥰 Koha e Vërtetë e Diellit Eksperienca e Perdoruesit në Anglisht

🌇 Catch The Sun në Anglisht

Le të Hyjë Dielli

Dielli
Dielli, Kohët e lutjes, Kohët e agjërimit, Dielli i mesnatës, Pozicioni i Diellit, Energjia Diellore, Ora e Diellit, Ora Diellore, Perendimi tjetër, Agimi tjetër, Adhurimi i Diellit, Në cilën orë lind dielli dhe në çfarë ore perëndon Dielli

Dielli, Kohët e lutjes, Kohët e agjërimit, Dielli i mesnatës, Pozicioni i Diellit, Energjia Diellore, Ora e Diellit, Ora Diellore, Perendimi tjetër, Agimi tjetër, Adhurimi i Diellit, Në cilën orë lind dielli dhe në çfarë ore perëndon Dielli