Sponsorët dhe Donacionet

Në këto kohë të pasigurta dhe gjithnjë në ndryshim, rëndësia e informacionit të besueshëm nuk mund të nënvlerësohet. Kjo është arsyeja pse ne ju sjellim në orën e vërtetë të diellit, një faqe interneti ku mund të kontrolloni lehtësisht kohën tuaj të vërtetë të diellit, lindjen dhe perëndimin e ardhshëm të diellit dhe madje të eksploroni formën dhe pozicionin e saktë të Hënës.

Sajti ynë tërheq një audiencë të larmishme nga e gjithë bota, të cilët të gjithë ndajnë një vlerësim të përbashkët për bukurinë e Diellit dhe të Hënës.

Sponsorët

Ne po kërkojmë në mënyrë aktive kompani për të sponsorizuar uebsajtin tonë të vërtetë të kohës së diellit, me qendër rreth Diellit dhe Hënës. Si sponsor, reklama e kompanisë suaj do të shfaqet në mënyrë të dukshme krahas Koha e vërtetë diellore, Pozicioni i diellit dhe numëruesit Pozicioni i Hënës. Ne madje mund të paraqesim sloganin e kompanisë suaj në 132 gjuhë të ndryshme, duke maksimizuar ekspozimin e markës suaj.

Na dërgoni një email: info (at) realsuntime.com

Donacionet

Donacionet vlerësohen gjithashtu shumë, pasi ato kontribuojnë në mirëmbajtjen e kësaj faqeje interneti, mbështesin operacionet e biznesit tonë të vogël dhe financojnë zhvillimin e mëtejshëm për të ardhmen.

Ndërsa Dielli dhe Hëna janë dukuri universale, secili prej nesh përjeton kohën tonë unike Diellore dhe pozicionin e Hënës bazuar në vendndodhjen tonë në glob.

Bashkohu në Koha e vërtetë e diellit në grupin e Facebook për t'u lidhur me të tjerët dhe ndani përvojat tuaja të vëzhgimit të Diellit.

Për më shumë informacion, vizitoni faqen e internetit Koha e vërtetë e diellit për Facebook ku ju mund të gjeni një mori informacionesh të përgjithshme.

🌞 Dielli Një mrekulli e përjetshme me fuqi të pakufishme

📖 Pozicioni i diellit Një udhëzues për kohën diellore

📍 Pozicioni i Diellit

🌝 Hëna një shoqërues Mistik dhe fenomen natyror

🚀 Zbulimi i Fazave të Hënës Një udhëtim në Hënë

📖 Pozicioni i Hënës Një udhëzues për të kuptuar rëndësinë e saj

📍 Pozicioni i Hënës

🌎 Ora diellore me orën diellore Merrni kohën tuaj të saktë të diellit kudo në botë

Koha ime për të kuptuar rëndësinë e kohës në një botë në ndryshim

📍 Koha e Vërtetë Diellore

🌐 GPS: Historia e navigimit në horizonte të reja

🏠 Faqja Kryesore e Orës Diellore

ℹ️ Informacioni i Orës Diellore

🏖️ Dielli dhe shëndeti juaj

🌦️ Faqja ime lokale e motit

✍️ Përkthime Gjuhësore

🌍 Llogaritësi ynë i orës së botës së mrekullueshme dhe popullsisër

🌍 Llogaritësi ynë i orës së botës së mrekullueshme dhe popullsisë në Anglisht

🌞 Dielli në Anglisht

📖 Pozicioni i Diellit informacion në Anglisht

🌝 Hena në Anglisht

🚀 Zbulimi i Fazave të Hënës në Anglisht

📖 Pozicioni i Hënës Informacion në Anglisht

🌎 Koha Diellore Orë diellore Celulare në Internet në Anglisht

Koha ime në Anglisht

🌐 Vendndodhja juaj GPS në Anglisht

🏠 Faqja Kryesore e Orës Diellore në Anglisht

ℹ️ Informacioni i Orës Diellore në Anglisht

🏖️ Dielli dhe shëndeti juaj në Anglisht

🌦️ Faqja ime lokale e motit në Anglisht

✍️ Përkthime Gjuhësore në Anglisht

💰 Sponsorët dhe Donacionet në Anglisht

🥰 Koha e Vërtetë e Diellit Eksperienca e Perdoruesit në Anglisht

🌇 Catch The Sun në Anglisht

Le të Hyjë Dielli

Provoni Orën Diellore në kohë reale
Koha e Vërtetë e Diellit, Ora e vërtetë Diellore, Perëndimi i Diellit, lindja e Diellit, Orë Diellore celulare, zona Kohore lokale, mesditë Diellore, Pozicionimi i sistemit të Pozicionimit Global, Koha e kursimit të ditës, Ora Diellore në Kohë reale, Perëndimi i Diellit pranë meje

Koha e Vërtetë e Diellit, Ora e vërtetë Diellore, Perëndimi i Diellit, lindja e Diellit, Orë Diellore celulare, zona Kohore lokale, mesditë Diellore, Pozicionimi i sistemit të Pozicionimit Global, Koha e kursimit të ditës, Ora Diellore në Kohë reale, Perëndimi i Diellit pranë meje


Më shumë se një orë diferencë midis kohës Lokale dhe Kohës së vërtetë Diellore për shkak të kohës së kursimit të ditës.