Qëndroni të lidhur me kohët e lutjes kudo me mjetin tonë të përshtatshëm

Hyrje në kohët e lutjes: Në ngutja dhe ngutja e jetës moderne, është e lehtë të humbasësh ndjenjën e kohës, veçanërisht kur bëhet fjalë për momentet e lidhjes shpirtërore. Lutja, një gur themeli i shumë besimeve, ofron ngushëllim dhe udhëzim gjatë gjithë ditës. Megjithatë, me kohë të ndryshme lutjesh të diktuara nga vendndodhja gjeografike dhe ndryshimi i orareve, qëndrimi në krye të këtyre momenteve vendimtare mund të jetë sfidues. Por mos kini frikë, pasi faqja jonë e internetit ofron një zgjidhje pa probleme për t'ju ndihmuar të ndiqni kohët e lutjes pavarësisht se ku jeni në botë. Thjesht lejoni cilësimet e vendndodhjes së Sistemit të Pozicionimit Global (GPS) për vendndodhjen tuaj aktuale dhe mjeti ynë do t'ju ofrojë kohët e sakta të lutjes për ditën.

Namazi i sabahut: Namazi i sabahut shënon fillimin e ditës dhe falet para agimit. Është një kohë për reflektim dhe zgjim shpirtëror, duke vendosur tonin për ditën e ardhshme. Faqja jonë e internetit siguron që të mos e humbisni kurrë këtë moment të shenjtë, duke ofruar kohë të sakta të namazit të sabahut të përshtatura për vendndodhjen tuaj specifike.

Aglindja: Ndërsa dielli lind, ajo sjell dritë dhe ngrohtësi në botë, duke simbolizuar shpresën dhe rinovimin. Lindja e diellit nuk është thjesht një fenomen natyror, por edhe shpirtëror, duke nënkuptuar fillimin e një dite të re të mbushur me mundësi. Me ndërfaqen tonë miqësore për përdoruesit, mund të gjurmoni me lehtësi orët e lindjes së diellit kudo që të jeni, duke ju lejuar të përafroni lutjet tuaja me agimin.

Dhuhr (Namazi i drekës): Dhuhr , ose Namazi i drekës, ndodh kur dielli fillon të zbresë nga kulmi i tij në qiell. Ai shërben si një pauzë mesdite, duke i lejuar besimtarët të rifreskohen mes aktiviteteve të ditës. Faqja jonë e internetit ju siguron që të qëndroni të lidhur me këtë moment të rëndësishëm, duke ofruar kohë të sakta të namazit të Dhuhr-it që llogarisin vendndodhjen tuaj aktuale.

Asr (Namazi i pasdites): Si pasditja përparon, koha e namazit të ikindisë afrohet, duke shënuar pjesën e fundit të ditës. Ai shërben si një kujtesë për të ndaluar dhe për të kërkuar udhëzime, edhe në mes të ngarkesave të jetës. Me platformën tonë intuitive, ju mund të qëndroni pa mundim të informuar për kohët e namazit të Asr, duke ju mundësuar që t'i jepni përparësi mirëqenies shpirtërore kudo që ju çon udhëtimi juaj.

Maghrib (Namazi i Akshamit): Si dielli bie poshtë horizontit, fillon namazi i akshamit, duke sinjalizuar kalimin nga dita në natë. Është një kohë për mirënjohje dhe reflektim, pasi besimtarët shprehin falënderime për bekimet e ditës. Faqja jonë e internetit siguron që të mos e humbisni kurrë këtë moment kyç, duke ofruar kohë të sakta të namazit të akshamit të përshtatura për vendndodhjen tuaj aktuale.

Isha'a (Namazi i natës): Namazi i jacisë, i falur pas perëndimit të diellit, ofron një moment qetësie dhe introspeksioni përpara se dita të përfundojë. Është një kohë për të kërkuar falje dhe udhëzim, duke u përgatitur për pushim dhe rinovim. Me mjetin tonë të përshtatshëm, ju mund të gjurmoni me lehtësi kohët e namazit të Ishasë, pavarësisht se ku jeni në botë, duke siguruar që të qëndroni të lidhur me besimin tuaj kudo që ju çon jeta.

Përfundim: Në një botë të mbushur me shpërqendrime dhe pasiguri, mbajtja e një lidhjeje me besimin e dikujt është më e rëndësishme se kurrë. Faqja jonë e internetit ofron një zgjidhje praktike, duke ju lejuar të gjurmoni pa mundim kohët e lutjes bazuar në vendndodhjen tuaj specifike. Me informacion të saktë dhe të besueshëm në majë të gishtave, ju mund t'i jepni përparësi mirëqenies shpirtërore, pavarësisht se ku të çon udhëtimi juaj. Qëndroni të lidhur, qëndroni në tokë dhe lëreni platformën tonë t'ju udhëheqë në rrugën tuaj drejt përmbushjes shpirtërore.

 • 🌞 Dielli Një mrekulli e përjetshme me fuqi të pakufishme
 • 📖 Pozicioni i diellit Një udhëzues për kohën diellore
 • 📍 Pozicioni i Diellit
 • 🌝 Hëna një shoqërues Mistik dhe fenomen natyror
 • 🚀 Zbulimi i Fazave të Hënës Një udhëtim në Hënë
 • 📖 Pozicioni i Hënës Një udhëzues për të kuptuar rëndësinë e saj
 • 📍 Pozicioni i Hënës
 • 🌎 Ora diellore me orën diellore Merrni kohën tuaj të saktë të diellit kudo në botë
 • Koha ime për të kuptuar rëndësinë e kohës në një botë në ndryshim
 • 📍 Koha e Vërtetë Diellore
 • 🙏 Koha tjetër e namazit
 • 🌐 GPS: Historia e navigimit në horizonte të reja
 • 🏠 Faqja Kryesore e Orës Diellore
 • ℹ️ Informacioni i Orës Diellore

 • 🏖️ Dielli dhe shëndeti juaj
 • 🌦️ Faqja ime lokale e motit
 • ✍️ Përkthime Gjuhësore
 • 💰 Sponsorët dhe Donacionet
 • 🌍 Llogaritësi ynë i orës së botës së mrekullueshme dhe popullsisër

 • 🌍 Llogaritësi ynë i orës së botës së mrekullueshme dhe popullsisë
 • në Anglisht

 • 🌞 Dielli
 • në Anglisht

 • 📖 Pozicioni i Diellit informacion
 • në Anglisht

 • 🌝 Hena
 • në Anglisht

 • 🚀 Zbulimi i Fazave të Hënës
 • në Anglisht

 • 📖 Pozicioni i Hënës Informacion
 • në Anglisht

  🌎 Koha Diellore Orë diellore Celulare në Internetnë Anglisht

 • Koha ime
 • në Anglisht

 • 🌐 Vendndodhja juaj GPS
 • në Anglisht

 • 🕌 Qëndroni të lidhur me kohët e lutjes kudo me mjetin tonë të përshtatshëm
 • në Anglisht

 • 🏠 Faqja Kryesore e Orës Diellore
 • në Anglisht

  ℹ️ Informacioni i Orës Diellorenë Anglisht

 • 🏖️ Dielli dhe shëndeti juaj
 • në Anglisht

 • 🌦️ Faqja ime lokale e motit
 • në Anglisht

 • ✍️ Përkthime Gjuhësore
 • në Anglisht

 • 💰 Sponsorët dhe Donacionet
 • në Anglisht

 • 🥰 Koha e Vërtetë e Diellit Eksperienca e Perdoruesit
 • në Anglisht

 • 🌇 Catch The Sun
 • në Anglisht

  Le të Hyjë Dielli

  Qëndroni të lidhur me kohët e lutjes kudo me mjetin tonë të përshtatshëm
  Mos e humb më kurrë kohën e namazit! Uebfaqja jonë ofron kohë të sakta të namazit të sabahut, të akshamit, të akshamit dhe të jacisë, të përshtatura sipas vendndodhjes suaj. Qëndroni të lidhur me besimin tuaj, pavarësisht se ku ju çon jeta.

  Mos e humb më kurrë një kohë lutjeje! Faqja jonë e internetit ofron kohë të sakta të namazit të Sabahut, Dhuhrit, Asr, Akshamit dhe Ishasë, të përshtatura për vendndodhjen tuaj. Qëndroni të lidhur me besimin tuaj, pavarësisht se ku ju çon jeta.